Lost Türkiye Fan Forumu

Lost TÜrkİye Fan Forumu » Bölümler

Sezon 6 Bölüm 4 "The Substitute" Yorumlarınız

(13 posts)
  • 6 months önce S4Y1D tarafından başlatıldı
  • Son mesaj avrilamyleee tarafından yazılmış.
  1. S4Y1D
    Member

çok fazla heyecanlı geçmedi bu bölüm beklediğimi alamadım açıkcası. jacobla kara duman arasındakı olaylara açıklık getırıyorlar biraz biraz. bence jacob manyağın teki karaduman haklı :) ayrıca yine biri siyah iri beyaz taşlar gördük. tahminim beyaz olan jacobu siyah olan karadumanı temsil ediyodu sahte locke abimiz jacobun ölümü serefine beyaz taşı denize fırlatıverdi aramızdakı bı saka dıyıp gecıstırdı :)

Posted 6 months ago # Login to Send PM
  2. carya natulcien
    Member

flocke'un "home" dediğini herkes temple zannediyordu, ben "ada dışı" demiştim ekşide.. en bğenilmeyen entrym olmuştu.. oysa haklıydım. hakkımı yediniz eşoleşekler :)

bu bölüm uzun zamandır en çok cevap veren bölümdü.. ama itiraf etmeliyim başlarda sıkıldım. harbi sıkıldım. böyle sonlarda 4 locke 8 reyes 16 jarraj 23 şepırd 42 known diyerek bi ohh çektik.

kate neci? onu anlamadık. candidate değilmiş mesela. ama ona da dokanmıştı jacob.. böyle şeyler.

hadi görüşürük :)

3. diloshh
    Forum diloshu

bence çok yavaş bi bölümdü..
    sawyer çok tatlıydı düştüğü an ödüm koptu :D
    isimlerde katein olmaması ilginçti ölücek mi acaba :S
    o sarışın çocuktanda çok tırstım :D

4. S4Y1D
    Member

kate in olmaması o kadarda ılgınc degıldı bence cunku hıc yazanların hepsı erkekdı. bide kwon yazıyordu locke görünümlu abimiz hangisi bilmiyorum demıstı oda jindir olur biter :) bı sıtede okudum az once biri "katele jack adadan kurtulunca beraber yasıyolardı evlenmıs olabılırler o yuzden kate'in soyadı shephard olmustur o yuzdende yazmıyordur" dıye yorum yapmıs oda olabılır tabı neden olmasın.

ayrıca o dıger ismi cizili kişiler buyuk ıhtımalle black rock dan insanlar onlarıda jacob getirmistir. fransız ekipde mutlaka vardır

5. yeLostiss
    forum yelisss i

Kwon'u çift olarak aldı. Flashback lerde hepsini gösterdi ki zaten düğünlerinde ikisine birden dokundu. Dokundukları bahsedilen "aday" lardı. Ve onlar da korunuyorlar. Kate de işin içinde olsaydı onu da flashbacklerde görebilirdik bence. Bana kalırsa o 15 numaraydı ve daha önce elendi.

6. S4Y1D
    Member

15 numara sawyer ya kate olamaz kate le bı ılgısı yok bence bu olayın

7. bence bu bölümde en cok merak ettigim seyler bisey acıklandı. sun neden diger kahramanlarla birlikte olmadı. cunku 42 kwon kocası jin o yuzden o diger ajira yolcuları ile kaldı .. o yuzden kwon u cift olarak yazmadı....

kate ile a pice of cake jack eger evlenmişte yazılmıslarsa birlikte o evlilikten cıkan cocuktan hayır gelmez :D

8. diloshh
    Forum diloshu

ahahhaha chin :D
    eğer kate kötü anlamda elenip üstü çizilenlerdense bi üzülücem bi üzülücem tahmn edemezsiniz :D
    bi de ben benjaminin lockela diğer zamanda karşılaşması olayına çok gıcık oldum :D

9. S4Y1D
    Member

walla bence kate hıc yazılmadı bıle :) jacob biraz geri kafalı kalmıs kadın erkek ayrımcılıgı yapıyo bence =)

10. benjamin adamim benim her hayatta her yasamda karizma .... :)

11. diloshh
    Forum diloshu

belkide adayı bi kadının koruyamcaı düşüncesinde

12. mantıklı.. bır kadın nasıl koruyabilir ki.. bak iste adayı patlatan kim juliet? kadın yani.. guzelim ada uctu havaya... ah bu kadınlar :)

13. avrilamyleee
    Member

adayı kate gibi bi şeytan koruyabilir bence ya..:)

Bu konu için RSS kaynağı

Reply

You must log in to post.