Lost Türkiye Fan Forumu

Lost TÜrkİye Fan Forumu » Genel

Sarışın Çocuk

(16 posts)
  • 6 months önce mosemow tarafından başlatıldı
  • Son mesaj S4Y1D tarafından yazılmış.
  1. mosemow
    Member

The Substitute nin spoiler ında yazıyordu.

>> Jacob 'ın bir çocuğunun olduğunu öğreniriz.

kesinlikle jacob ın oğlu bu çocuk

Posted 6 months ago # Login to Send PM
  2. S4Y1D
    Member

obaaa aynen ya cokda benzıyolar pekı jacobun bı cocugu varsa yerıne gecmesı ıcın nıye bı aday arıyo cocugu gecse ya yerıne

3. diloshh
    Forum diloshu

yok artık :D
    kimden o zaman bu çocuuk :D

4. yeLostiss
    forum yelisss i

Nasıl da bulmuşlar jacop'un tıpkısının aynısı :D

5. S4Y1D
    Member

aynen ya jacob ın adada kaçamak yapıcak bi durumu yok sonucda merak ettım walla bu cocugun annesı kim

6. mosemow
    Member

tarihe bakın ve spoileri okuyun hepsi gerçekleşti.

http://lostturk.com/forum/topic.php?id=248

7. vay be.. nasıl da tahmin ettin .. icine mi dogdu ? :)

8. mosemow
    Member

http://www.imdb.com/title/tt1467640/

çocuğun adı david miş.

9. Modus Operandi
    Member

Adada kaçamak yapacak kadın mı yok:}}

kimbilir ne uçaklar ne gemiler gelip gitmistir oraya

sun, kate, juliet, charlotte, shanon sadece bizim gorduklerimizden bazilari cennet gibi ada yahu daha ne istiyorsun...Bunun otekileri var, fransizlari var, japonlari var, dunya savasindan kalanlari var ohoo oh:}}

hatta bence en az bes cocugu vardir jacop'ın...

10. S4Y1D
    Member

kadın yok demedım yahu :D durumu yok dedım hanı bu jacob ağır abi herkese göstermıyo kendını falan çapkınlıkda yapmaz heralde dıye dusundum :) yoksa dedıgın gıbı ada o konuda geniş kapasiteye sahip :)

11. son teorim bsaja yok :)

baba yuzlerce yıldır bu adam boyle bir suru cocuk yapar. geleni gideni ayırt etmeden bir guzel tadına bakar. amacı sadece capkınlık degil ileride bu adayı kurtaracak adayları yaratmaktır. gel zaman git zaman bu yakup efendinin tadına baktıgı insanlar kendi evlerine donunce halka karısırlar... iste bizim muhtesem 6 lı nın buyuk dedesi yakup :) o yuzden onlara numara verdi karıstırmamak icin :) torun torba cok cunku ...

12. cew
    Member

Dizinin içinde yaşanan olaylar sırf pozitif bilimle açıklanmıycağı kesinleşdi gibi bişey artıkın.Biz eskiden adada gördüğümüz tüm garip şeyleri fln dumana,jacopa bağlıyoduk ama duman bile orda olmaması gerektiğini düşünebilecek bir şey gördü :S O çocuğun kuralları bozdun lafıylada Mistisizm diplerine vurmuş olduk eğer o çocuğun ismi david olcaksa o küçük haliyle dumanı yok edicek veya dumanın yok olmasına sebep olucak bir şey yapıcak.BU mistisizm lafını matrix gibi bir şey olmayacağı düşüncesiyle söledim artık olayın içine matrix karışdırmadan mistisizm yok denemez gibime gelio.

13. Mr. Lost
    Forum Mod

Yakup - Davut - Harun...
    Ayrıca Benjamin'in kelime anlamı Son of the right hand...
    Hugo'nun kelime anlamı Spirit...
    Christian'ın kelime anlamı Follower of the Son of God...
    Bağlantıları beğeniyorum...

14. diloshh
    Forum diloshu

keşke bahsettiğin bağlantıları bende anlıyabilseydim abii :D

15. carya natulcien
    Member

benjamin sağ elin oğlu demekmiş.

sağ el, sol el kavramı: tanrının sağ eli ve tanrının sol eli. tanrının sol eli şeytan.
    yani benjamin sağ elin oğlu olduğuna göre nasıl bir anlam çıkarıcaz? şimdiye kadar onu kullanan jacob mı sağ el yoksa yine benjamini kullanan ve jacobı öldüren esau'mı sağ eldi? iyi hangisi kötü hangisi?

christian: tanrının oğlunun takipçisi..yani isanın takipçilerine hristiyan denir. bunun türkçsi bu :D:D:D bu filme göre jack'İn babası christian, birinin takipçisiyse, hangisi? jacob? esau? hangisi iyi hangisi kötü? bilemedik yine..

hugonun kelime anlamı ruhmuş. fakat ben bu ruh anlamından şimdi bambaşka bir anlam çıkarıcam. yazarken aklıma geldi.. bence oha diceksiniz;

"thats the spirit of it" diye bir deyim vardır. ve anlamı "konunun özü bu" dur. bence konunun özü hugo :))

bu arada sadece mr.lostun girdisinden yola çıkarak çevirdim. doğruluğunu araştırmadım yani hiçbirinin.

16. S4Y1D
    Member

christian jacobun yanında ya duvarda shapheard yazıodu sahte locke abımız dedı ya sadece jack degıl dıye babasıda yazıo duvarda ölmüş gitmis ama jack hala hayatta o yuzden cızmemısler ustunu heralde. yukardakılere gore christian kimin yanında olursa o ıyı taraf oluyo ozaman jacob iyi taraf.

Bu konu için RSS kaynağı

Reply

You must log in to post.