Lost Türkiye Fan Forumu

Lost TÜrkİye Fan Forumu » Genel

Maskeli Balo

(11 posts)
  • 6 months önce Un Ballo In Maschera tarafından başlatıldı
  • Son mesaj diloshh tarafından yazılmış.

Tags:

1. Un Ballo In Maschera
    Member

Burası felaket sıkıcı olmaya başladı. Belki biraz eğlenebiliriz diye bu başlığı açmak istedim. Olay özetle şu; burada bir parti veriyoruz. Herkes bir maske ya da kostüm beğensin kendisine. Diğer bir deyişle, her zaman kullandığımız nicknamelerimiz yerine bir başkasını kullanalım. Bakalım birbirlerimizi tanıyabilecek miyiz.

Kurallar;

Büyük olasılıkla lostturk. com'un yetkilileri, özellikle IP karşılaştırması yapabilme ayrıcalığı olanlar, isterlerse kimin kim olduğunu ortaya çıkarabilirler. Onlardan ricam böyle bir araştırmaya girmesinler ya da bakarlarsa bile hemen açıklamasınlar, renk vermesinler.

Diğerlerinden yani bu oyuna katılmak isteyenlerden ricam ise, bu alanda, bu başlık altında kullandıkları "maske" ya da "kostüm" veya "nickname" her ne dersek diyelim, o rumuzu forumun diğer alanlarında/başlıklarında kullanmamalarıdır. Kullananı yönetim deşifre etsin.

Dizi finali yaptıktan sonra kim kim olduğunu açıklasın. İsterse tabii:)
    Ya da site yönetimi şu şuydu bu buydu diye kimsenin gözünün yaşına bakmadan tüm gerçekleri ortaya sersin:)

Maskeli Balo diyorum! Ne dersiniz:)

Posted 6 months ago # Login to Send PM
  2. site yonetimi diye bisey kalmadı ki .. hepsi arazi hemşehrim... :)

unutmadan buralarda yabancıları sevmezler :))))))))))))))))))

3. diloshh
    Forum diloshu

burda hjerkes birbirini hemen tanır kii :D
    bayaa yabancısın sen buraya :D

4. avrilamyleee
    Member

tamam bu dediklerin çok iyi hoşta diloşun da dediği gibi birisi a dese tanırız birbirimizi eğlencesi kalmaz...:)

Posted 5 months ago # Login to Send PM
  5. diloshh
    Forum diloshu

yaniii :D

6. avrilamyleee
    Member

ayrıca gördüğün gibi kimsecikler yok herkes terketti burayı...:):)
    daha önce gelseydin ahhha ahh ne kadar eğlenceli ve kalabalıktı...:)

7. diloshh
    Forum diloshu

ama yinede maskeli balo yapılmazdııı :D

8. avrilamyleee
    Member

aynen....peki bunu yazan arkadaş nerde orasıda önemli?....:)

9. diloshh
    Forum diloshu

kendi kendine başladı mı baloya acaba :D

10. Un Ballo In Maschera
    Member

Bir kere burası "Maskeli Balo" salonu, günlük giysilerinizle etrafta dolaşıp felaket tellallığı yapmanız iyi olmamış. Anlaşılıyor ki olayın özünü kavrayamamışsınız. Kendi negatif enerjinizi sayfaya yayarak, belki de, katılım göstermek isteyen üyelerin bu yöndeki olası girişimlerini ertelemişsiniz.

Ayrıca zannettiğiniz gibi/kadar birbirinizi tanımadığınız açık, yine birisi "-a!" dese onu tanıyacağınız savının da çok inandırıcı olmadığı ortada.

chinkashkuk rumuzlu üye doğru söylemiş gerçekten...Ne zaman baksam forumun bomboş olmasının da sırrını vermiş bir taraftan.

Neyse,

Yine söylüyorum alın bir nickname, alın bir avatar gelin. Gerçekten eğlenceli olabilir...Saklanan insanları tanımak sanıldığı kadar kolay olmayabilir.

11. diloshh
    Forum diloshu

katılmak istyen üye varsa buyursun ;)

Bu konu için RSS kaynağı

Reply

You must log in to post.